Darkside Crimson
virtuaalihevonen - a sim-game horse

Nimi Darkside Crimson, Darry Rotu Hannover
Sukupuoli Ori Säkäkorkeus 165cm
Syntynyt 13.01.2006, 20,6-vuotias (VHKR) Koulutustaso Ko: GP, Re: 140cm, Me: 120cm
Painotus Kouluratsastus Rekisterinumero VH-33552
Tuontimaa ja -päivä Romania, 17.6.2006 Kasvattaja Transylvania's Crimson
Saavutukset Esikantakirjattu 04.10.'06, KRJ III (73p.) YLA 3 (106p.) Omistaja Skurvash
Photos © Jordan Stables


R.I.P.
"Tonight, I ease my restless soul
While my body lies in flaming torment
It's a long way to turn around
When death is just another door
...Just another door..."
(Pain Confessor - Another Door)


Darkside Crimson 13.01.2006 - 02.11.2007


Menestyneet jälkeläiset

Crimson Tear PB KRJ I, YLA 3
Poltergeist PB YLA 2
Cirdan v. Rouce KRJ II
Crimson Shade PB KTK III
Pienehkön hannover siittola Transylvania's Crimsonin kasvatti Darkside Crimson on vasta kisauransa alkutaipaleella. Jo varsasta asti tästä orista on odotettu suuria, sillä ennen vieroitusikää saattoi jo Darryn hyvän rakenteen ja kouluratsulle ominaiset piirteet tunnistaa. Kolmivuotiaana, kun Darryn ratsukoulutus aloitettiin edettiin orin kanssa huimaa vauhtia, sillä Darry tuntui imevän oppinsa kuin sieni sadetta. Kun ori oli nelivuotiaana valmis ensimmäisiin kisoihinsa, huomattiin että helpoissa luokissa, joista Darry aloitti, ei vastusta tälle rautiaalle komistukselle löytynyt. Romaniassa ollessaan Darry sai nuoren tulevaisuuden lupaukseen kohdistuvat paineet, ja tästä oriin kilpailusuoritukset aika ajoin kärsivätkin.

Oriin tullessa myyntiin 5-vuotiaana, siitä tarjottiin huikeita summia, olihan Darkside Crimson jo osoittanut kykynsä, eikä sukutaulunsakaan puolesta ori mikään eilisen teeren poika ollut.

Kun saimme Darryn ostettua (huomattavalla summalla), oli aluksi vaikeuksia saada ori tuotua Suomeen, sillä omistaja olisi halunnut Darryn jäävän Romaniaan ja kilpailevan siellä, kunnes herra olisi valmis jatkamaan kansainvälisille kilpakentille. Kovan taistelun jälkeen Darry viimein sai luvan maahanmuuttoon, ja nyt on vain odoteltava, mitä ori loppujen lopuksi saavuttaa.


Ystävällinen katse ja lämmin hörähdys ovat Darryn tavaramerkkejä sen valloittaessa tallilaisten sydämiä. Orimaisista tavoistaan huolimatta ori on säyseä, ja melko helppo hoitaa, mutta siltikään sitä ei aivan pienimpien tallityttöjen käsiin voida uskoa, sillä herralla on huonotkin hetkensä.Tarhassa ori suurimmaksi osaksi viihtyy omissa oloissaan, eikä haasta riitaa tai järjestä kahakoita muiden hevosten kanssa. Aamuisin hevosia ulos päästettäessä Darry järjestää usein upean näytöksen liihottaessaan kohti vapautta ja purkaessaan enimpiä höyryjään ulos. Orin kauniit ja sulavat liikkeet voi helposti erottaa tallin muiden hevosten joukosta, sillä ainoana GP-tason kouluhevosena se erottuu selvästi muista.

Harjauksesta Darry nauttii mitä suurimmin, samoin ystävälliset sanat, taputukset ja kehut ovat aina tervetulleita huomionosoituksia. Eläinlääkärin kanssa ori saattaa heittäytyä kenkuksi ja ilkeäksi, eikä sitä ole tunnistaa samaksi lempeäksi hevoseksi, joka se useimmiten on. Varusteiden laitto käy Darryn kohdalla jouhevasti ori on innokas lähtemään ulos, eikä siis turhaan aiheuta hoitajalleen päänvaivaa ja tuskanhikeä pullistelemalla, kun on aika kiristää satulavyö. Kuolaimet ori nappaa suuhunsa kummempia erityistoimintoja vaatimatta ja päänsä ori osaa pitää kiltisti paikallaan kunnes jokainen remmi on kiinnitetty.

Persoonallinen herrasmies äityy joskus vauhdikkaaksi taluttaessa, etenkin tammoille Darry osoittaa erityistä huomiota, esitellen kouluratsun taitojaan ja kajauttamalla ilmoille ehkäpä koko tallin komeimman hirnahduksen. Leppoisat kävelyretket maastossa taluttajan kanssa ovat orin mieleen ja innokkaasti se tutkiikin uutta ympäristöä, vailla pienintäkään epäilystä siitä, että sitä jokin metsässä voisi pelottaa.

Ratsastaessa Darryn saa taipumaan kuinka itse tahtoo ja juuri sellaisessa temmossa kuin tilanteeseen parhaiten sopii. Helposti ratsastajan käden alle taipuva ori työskentelee mielellään, eikä juurikaan järjestä sen kummempia draamoja koti- kuin kisakentilläkään. Kovaa kättä ori ei voi sietää vaan ratsastajan täytyy osata oikeaoppinen ja pehmeä ohjasote, jotta yhteistyöstä ja harmoniasta voidaan puhua. Vauhtia orilta ei suinkaan puutu ja esteilläkin Darry liitää komeasti 140cm esteiden ylitse. Orilla on lahjoja sekä koulu- että esteradoille, mutta koulutuksessa oria on painotettu enemmän kouluratsastuksen puolelle jo kasvattajan hoivissa ja siksi Darry nähdäänkin useammin koulukenttiä valloittamassa, kuin esteradoilla konuamassa.

Käynti herralla on joustavaa ja matkaavoittavaa, ravi pehmeää ja tasaista istua. Laukka on nopeatempoista, hyvin koottuna ori nostaa komean ja rauhallisen laukan lainkaan kaahottamatta tai nykimättä päätään lisää ohjaa saadakseen, kuten sillä joskus pahana tapana on ollut. Maastoilusta Darry nauttii, eikä sen kanssa ole ongelma liikkua liikenteessä. Juuri mitään ori ei maastossa säiky ja on hyvää seuraa hieman kokemattomammalle ja hermostuneemmalle hevoselle.

Kilpakentillä Darry on reilu kisakumppani, aina parhaaseen suoritukseen ori ei yllä, vaan ruusukkeen saavuttamiseksi on ratsastajan todella tehtävä työtä ja ratsukon yhteistyön on oltava saumatonta. Omalla persoonallisella esiintymisellään ori kahmii koulukenttillä pisteitä, valloitten yleisön täysin sulavalla liikehdinnällään.


i. Whoracle
evm
ii. Resin Scorn
iii. Blackness
iie. Stormfear
ie. Lacrimarum
iei. Sea Of Sin
iee. Dying Embers
e. Chaotic Crimson
evm
ei. Doomcraft
eii. Nightmare's Nest
eie. Dualism
ee. Come Clarity
eei. Stagnant
eee. Nightmare's Decline» Darkside Crimsonista on jätetty kolme pakastetta tallin omien tammojen käyttöön.

Syntynyt Nimi Emä Rotu Sukupuoli
22.8.2006 Coronach PB Wayfaerer Hannover Tamma
04.10.2006 Crimson Tear PB Wayfaerer Hannover Tamma
20.01.2007 Poison I Crave PB Wayfaerer Hannover Tamma
30.04.2007 Sunnyside Zeta East Side Story NY Finnish Warmblood Tamma
20.05.2007 Crimshed Zeta Accomplished Finnish Warmblood Tamma
30.05.2007 The Qth Circus Cascadé Finnish Warmblood Tamma
05.09.2007 Poltergeist PB Wayfaerer Hannover Ori
23.09.2007 Adam's Sukie Spank Thru Hannover Tamma
01.11.2007 Cirdan v. Rouce Ch Ganessias Carita Hannover Ori
30.03.2008 Crimson Shade PB After The Weeping Moon Hannover OriDarkside Crimsonin isä Whoracle oli tunnettu kouluratojen tähti Saksassa, jossa se suurimmaksi osaksi kisasi GP-tason kouluohjelmia lähes koko kilpailu-uransa ajan. Tulisesta luonteestaan johtuen orin menestys oli hyvinkin vaihtelevaa; hyvinä hetkinä ori kahmi suorituksillaan huippu pisteet, toisinaan taas orin nimen saattoi löytää tuloslistan häntäpäästä. Resin Scorn, Darkside Crimsonin isänisä samoin Whoraclen isä oli enemmän estekentillä tunnettu nopea ja vaarallinen vastustaja mille ratsukolle tahansa. Tämän punarautiaan orin kilpailu-ura jäi melko lyhyeksi vaikean jännevamman vuoksi, jonka ori sai kisatessaan Olympiatasolla, kaaduttuaan viimeisen esteen jälkeen pahasti. Siitoksessa hyvin vähän käytetty Resin Scorn sai vain muutamia kymmeniä jälkeläisiä, jotka jatkoivat pääasiassa isänsä tavoin estekentillä.

Darryn sukutaulusta ehkä kiinnostavin nimi on Stormfear, Resin Scornin emä, joka oli erityisen tunnettu häijystä luonteestaan. Koulukentillä tamma niitti mainetta ja kunniaa, mutta hankalan luonteensa vuoksi tamma sai vaihtaa omistajaa useaan kertaan elämänsä aikana. Tummanruunikko tähtipäinen tamma kiersi paljon Itä-Eurooppaa konuten läpi maiden kilparatoja. Varhaisessa vaiheessa kilpauraansa tamma myytiin Saksaan, Hampurin lähelle, jossa se toimi siitoskäytössä. Tamma saattoi maailmaan useita jälkeläisiä, periyttäen monelle vaikean luonteensa mutta myös uskomattomat lahjansa koulukentillä. Samassa tallissa sattuman kautta majailleen kenttäpainotteisen ja vähämaineisen orin Blacknessin vierailu oli ikimuistettava, sillä vasta kun ori oli vaihtanut omistajaa saatiin selville sen astuneen Stormfearin: tuloksena orivarsa Resin Scorn.

Darryn emä Chaotic Crimson, kuvankaunis hiilenmusta tamma tunnettiin paremmin ulkonäöstään kuin lahjoistaan kouluradoilla. Muutamia mainittavia saavutuksia tamma elämänsä aikana saavutti, mutta koskaan se ei yltänyt sille tasolle kuin emänsä Come Clarity, joka tosin kisasi esteradoilla. Kimon tamman kohtalo oli surullinen, sillä sen kotitalli paloi ikävässä onnettomuudessa, jonka seurauksena useita tallin hienoista kilparatsuista joko menehtyi tai lopetti kilpailu-uransa. Come Clarity, väritykseltään harmahtavan kimo oli pienikokoinen, lähes ponia muistuttava. Ponnistus voimaa tammalta siitä huolimatta löytyi ja se nähtiin usein kisaavan 140cm korkeissa esteluokissa.

Come Clarityn isä Stagnant ei koskaan päässyt kilpakentille mahtavasta koulupainotteisesta suvustaan huolimatta, vaan ori asui koko elämänsä Griftnachtin siittolassa, tilan omistajan tyttären harrasteratsuna. Vaaleanrautias tamma Nightmare's Decline kisasi kenttäratsastuksen merkeissä, melko vaatimattomalla tasolla, eikä koskaan tullut kovin tunnetuksi. Hienoja jälkeläisiä tamma saattoi maailmaan vähäisistä suorituksistaan huolimatta, näistä mainittakoon Come Clarity sekä sen puoliveli Sorrowdancer tummanruunikko esteratojen tähti.

Chaotic Crimsonin isä Doomcraft kilpaili sekalaisen uran käyden läpi sekä este- että kouluratoja kuin myös kenttäradat. Millään tietyllä saralla ori ei kykyjään paljastanut, vaan kilpaili tasaisen ja moitteettoman uran lajissa kuin lajissa. Doomcraftin isä Nightmare's Nest ei hurmannut ulkomuodollaan, sillä punaruunikkoa oria sanottiin ulkomuodoltaan kulmikkaaksi, tosin tämä ominaisuus sille annettiin anteeksi sen menestyksen vuoksi estekentillä jonka se saavutti Puolassa kisatessaan. Siitoksessa tämä ori osoittautui yhtä arvokkaaksi kuin estekentilläkin, ja orin jälkeläisistä löytyy monta hienoa yksilöä, jotka ovat perineet Nightmare's Nestin sisukkaan ja periksiantamattoman luonteen sekä voitontahdon.
Samoin kuin Nightmare's Nest myös Dualism, Doomcraftin emä asui Puolassa koko ikänsä näyttelyitä kiertäen. Este- tai kouluradoilla ei tammaa koskaan nähty, eikä sitä koskaan paljon ratsastettukaan, johtuen sen tavasta nousta pystyyn sen säikähtäessä. Paljoa maailmaa Dualism ei koskaan nähnyt näyttely kehien lisäksi, vaan se asui koko elämänsä samassa siittolassa siitostammana, kun oli kilpailu-uransa päättänyt.

KRJ:n laatuarvostelussa 15.12.2006 KRJ III palkittu pistein 9+7+7+6+7 // 25+0+0+3 = 64p.


ERJ Kisat (78 starttia)

Pvm. Paikka Laji / Jaos Luokka Sijoitus
23.6.2006 Trollhammaren ja Ithildin ERJ 50-60cm 2/50
1.7.2006 Light Dragon ERJ 120cm 6/40
1.7.2006 Light Dragon ERJ 130cm 3/29
6.7.2006 Laukauksen Ratsastajat ERJ 90-100cm 25/30
13.7.2006 Ithildin ERJ 60-70cm 20/25
13.7.2006 Ithildin ERJ 80-90cm 2/30
15.7.2006 Kisakeskus Vaivaton ERJ 70-90cm 12/50
15.7.2006 Kisakeskus Vaivaton ERJ 100-110cm 38/50
15.7.2006 Schecke Ponys ERJ 70cm 44/50
15.7.2006 Schecke Ponys ERJ 80cm 43/50
16.7.2006 Cresendo ERJ 70-80cm 37/77
22.7.2006 WWR ERJ 70-80cm 14/30
22.7.2006 WWR ERJ 90-100cm 18/27
25.7.2006 Rosskastanier ERJ 100cm 3/60
25.7.2006 Rosskastanier ERJ 110cm 13/60
8.8.2006 KK Icaros ERJ 60-70cm 13/65
10.8.2006 Piipertäjä ERJ 80-90cm 40/40
10.8.2006 Piipertäjä ERJ 90-100cm 2/40
13.8.2006 Mirraberg Warmbloods ERJ 100cm 12/14
13.8.2006 Mirraberg Warmbloods ERJ 110cm 10/18
17.8.2006 Kavaltaja ERJ 80-100cm 26/40
22.8.2006 Summer Horses06 ERJ 90-100cm 1/30
22.8.2006 Summer Horses06 ERJ 110cm 20/29
25.8.2006 Winder ERJ 80-90cm 7/36
25.8.2006 Winder ERJ 100-110cm 26/31
25.8.2006 Juuliantalli ERJ 100-120cm 43/45
26.8.2006 Cresendo ERJ 110-120cm 24/55
28.8.2006 Feildale Ranch ERJ 90-100cm 39/45
28.8.2006 Meredian ERJ 100-120cm 19/47
29.8.2006 Möngertäjä ERJ 120-130cm 12/36
29.8.2006 Möngertäjä ERJ 130-140cm 19/32
29.8.2006 Kartanotalli Neville ERJ 100cm 2/40
1.9.2006 Pientalli Vanilja ERJ 70-90cm 13/30
6.9.2006 Stutteri Skeppare ERJ 80-90cm 6/30
10.9.2006 KK Puhallus ERJ 100cm 7/40
12.9.2006 Kaviopolun Ratsastajat ERJ 80-90cm 25/45
15.9.2006 Mirraberg ERJ 120cm 6/36
15.9.2006 Mirraberg ERJ 140cm 10/33
18.9.2006 KK Kimakka ERJ 90-100cm 29/100
19.9.2006 Poukama ERJ 100cm 45/52
19.9.2006 Poukama ERJ 110cm 15/39
19.9.2006 Talli Ninja ERJ 90-100cm 16/40
19.9.2006 Talli Ninja ERJ 100-120cm 23/40
20.9.2006 Mageroyal Estate ERJ 70-90cm 44/77
20.9.2006 Mageroyal Estate ERJ 100-120cm 36/53
20.9.2006 Dew ERJ 100cm 53/143
24.9.2006 Kisatalli Shiigo ERJ 80-100cm 1/50
24.9.2006 Kisatalli Shiigo ERJ 100-120cm 43/50
24.9.2006 Tribarian Stud ERJ 90-100cm 17/34
26.9.2006 Poisonblack ERJ 110cm 12/30
26.9.2006 Poisonblack ERJ 120cm 26/30
1.10.2006 CARWA ERJ 80-100cm 33/40
4.10.2006 KT Kumikuolain ERJ 70-80cm 28/30
6.10.2006 Tuskientaival ERJ 90-100cm 41/50
7.10.2006 Greenwich ERJ 60-70cm 11/50
7.10.2006 Greenwich ERJ 70-80cm 28/50
10.10.2006 Virtuaalitalli Neia ERJ 120-130cm 22/61
12.10.2006 KK Puhallus ERJ 120cm 2/30
20.10.2006 vt Atlas ERJ 100-110cm 14/30
20.10.2006 Siittola Cipoüfo ERJ 60cm 29/40
24.10.2006 Yave ERJ 130cm 17/41
24.10.2006 Highflyer ERJ 100-110cm 47/60
26.10.2006 BR Team ERJ 100cm 15/25
29.10.2006 KK Icaros ERJ 100-110cm 7/45
31.10.2006 TuHaSe ERJ 110cm 1/40
1.11.2006 Bronco Warmbloods ERJ 70-80cm 6/40
4.11.2006 FSRa ERJ 100-120cm 8/50
5.11.2006 Ratsuportti ERJ 90-100cm 37/50
9.11.2006 BR Team ERJ 120cm 17/24
10.11.2006 KK Kimakka ERJ 90-100cm 2/60
12.11.2006 Kostenlooss ERJ 130cm 34/50
13.11.2006 Poisonblack ERJ 120cm 12/30
13.11.2006 Poisonblack ERJ 140cm 14/30
15.11.2006 Aavan Suomenhevoset ERJ 110cm 23/61
15.11.2006 Aavan Suomenhevoset ERJ 120cm 8/65
23.11.2006 Poisonblack ERJ 140cm 8/30
29.11.2006 Kaunisrannan Ratsastajat ERJ 90cm 40/50
5.12.2006 Kaukainen ERJ 90cm 84/84
12.12.2006 KK Puhallus ERJ 100cm 20/49


KRJ Kisat (167 starttia)

Pvm. Paikka Laji / Jaos Luokka Sijoitus
2.7.2006 MLRa KRJ Intermediaire I 37/40
6.7.2006 Manala KRJ Va B 2/30
6.7.2006 Manala KRJ Va A 9/30
14.7.2006 Memorable KRJ Va A 10/50
14.7.2006 Memorable KRJ Intermediaire I 13/41
15.7.2006 WWR KRJ Va B 4/19
15.7.2006 WWR KRJ Va A 12/16
16.7.2006 Minettu KRJ Va B 39/60
16.7.2006 Minettu KRJ Va A 24/59
19.7.2006 Kaviopolun Ratsastajat KRJ Va A 31/41
19.7.2006 Kaviopolun Ratsastajat KRJ Intermediaire I 15/26
21.7.2006 Langehoft KRJ He A 22/40
21.7.2006 Langehoft KRJ Va B 24/40
22.7.2006 ROWDY KRJ Va B 25/40
22.7.2006 ROWDY KRJ Va A 12/40
22.7.2006 KK Kimakka KRJ Intermediaire I 22/33
22.7.2006 KK Kimakka KRJ Intermediaire II 15/31
26.7.2006 KK Compeditor KRJ Va A 37/40
26.7.2006 KK Compeditor KRJ Intermediaire I 35/37
1.8.2006 KK Laiskiainen KRJ Intermediaire I 4/30
1.8.2006 KK Laiskiainen KRJ Grand Prix 1/20
2.8.2006 Puomila KRJ Va B 46/55
2.8.2006 Puomila KRJ Va A 22/55
3.8.2006 Elegant Estate KRJ Prix St. Georges 25/25
3.8.2006 Elegant Estate KRJ Intermediaire I 14/25
3.8.2006 Siittola Shadows KRJ Va B 2/30
3.8.2006 Siittola Shadows KRJ Va A 14/30
5.8.2006 VMR KRJ Va B 21/30
5.8.2006 VMR KRJ Va A 15/30
7.8.2006 MTT Silkkiruusu KRJ Va B 5/31
7.8.2006 MTT Silkkiruusu KRJ Va A 25/30
10.8.2006 Blue Cristall KRJ Va A 26/30
10.8.2006 Blue Cristall KRJ Intermediaire I 7/30
12.8.2006 Riimula Riders KRJ Va A 7/30
12.8.2006 Riimula Riders KRJ Intermediaire I 1/30
14.8.2006 KK Kimakka KRJ Intermediaire I 66/82
14.8.2006 KK Kimakka KRJ Grand Prix 19/56
17.8.2006 FSRa KRJ Va A 36/50
17.8.2006 FSRa KRJ Grand Prix 15/34
21.8.2006 Poisonblack KRJ Va A 34/40
21.8.2006 Poisonblack KRJ Intermediaire I 3/40
28.8.2006 KK Kimakka KRJ Intermediaire I 11/49
28.8.2006 KK Kimakka KRJ Grand Prix 31/36
31.8.2006 Ratsastusseura Salama KRJ Va A 26/40
31.8.2006 Ratsastusseura Salama KRJ Intermediaire I 12/32
3.9.2006 Talli Ninja KRJ Va A 7/40
3.9.2006 Talli Ninja KRJ Intermediaire II 26/40
3.9.2006 Maywill KRJ Intermediaire II 19/38
3.9.2006 Maywill KRJ Grand Prix 19/31
5.9.2006 Evergrey KRJ Prix St Georges 18/29
5.9.2006 Evergrey KRJ Grand Prix 16/31
12.9.2006 WWR KRJ Va B 15/28
12.9.2006 WWR KRJ Va A 19/22
14.9.2006 Heijastus KRJ Intermediaire I 15/46
14.9.2006 Heijastus KRJ Grand Prix 1/37
15.9.2006 Ithildin KRJ Va B 12/18
15.9.2006 Ithildin KRJ Va A 12/13
16.9.2006 Hoarfrost KRJ Va A 10/40
16.9.2006 Hoarfrost KRJ Intermediaire I 7/40
19.9.2006 Mirraberg Warmbloods KRJ Intermediaire II 28/39
19.9.2006 Mirraberg Warmbloods KRJ Grand Prix 30/36
23.9.2006 Summer Land KRJ Va B 1/60
23.9.2006 Summer Land KRJ Grand Prix 16/56
27.9.2006 Fuzzes Ponies KRJ Va A 41/43
27.9.2006 Fuzzes Ponies KRJ Intermediaire I 3/30
29.9.2006 Kaviopolun Ratsastajat KRJ Va A 35/60
29.9.2006 Kaviopolun Ratsastajat KRJ Intermediaire I 38/45
30.9.2006 Tréfle KRJ Intermediaire I 9/40
30.9.2006 Tréfle KRJ Intermediaire II 32/36
5.10.2006 Hippiäinen KRJ Va A 40/95
5.10.2006 Hippiäinen KRJ Kür: Grand Prix 15/51
6.10.2006 Pampulan Ravi- ja ratsutalli KRJ Va A 28/50
6.10.2006 Pampulan Ravi- ja ratsutalli KRJ Int I 4/43
11.10.2006 KK Kimakka KRJ Int II 41/60
11.10.2006 KK Kimakka KRJ GP 46/49
13.10.2006 Te Adoro Estate KRJ Va A 39/40
13.10.2006 Te Adoro Estate KRJ Intermediaire I 19/40
15.10.2006 Evergrey KRJ Kür Prix St Georges 22/44
15.10.2006 Evergrey KRJ Int I 13/57
16.10.2006 Nelda KRJ Intermediaire II 42/45
16.10.2006 Nelda KRJ Grand Prix 44/45
19.10.2006 Orilaakso KRJ Va A 14/50
19.10.2006 Orilaakso KRJ Int I 2/50
19.10.2006 Te Adoro Estate KRJ Va A 2/40
19.10.2006 Te Adoro Estate KRJ Intermediaire I 28/40
24.10.2006 PK Sporthorses KRJ Int I 44/50
24.10.2006 PK Sporthorses KRJ GP 8/43
26.10.2006 Scorpia KRJ Int I 48/50
26.10.2006 Scorpia KRJ GP 45/50
26.10.2006 Snowy Haflingers KRJ Va A 2/50
26.10.2006 Snowy Haflingers KRJ Int I 3/50
27.10.2006 Evergrey KRJ Int I 14/59
27.10.2006 Evergrey KRJ Int II 17/48
28.10.2006 Pampulan ratsu- & ravitalli KRJ Va A 9/50
28.10.2006 Pampulan ratsu- & ravitalli KRJ Int I 4/47
28.10.2006 KK Icaros KRJ Va A 45/45
28.10.2006 KK Icaros KRJ Int II 31/34
29.10.2006 Koivupiha KRJ Int I 25/50
29.10.2006 Koivupiha KRJ Int II 28/50
30.10.2006 Orilaakso KRJ Va A 2/50
30.10.2006 Orilaakso KRJ Int I 30/50
31.10.2006 FSRa KRJ Va A 4/50
31.10.2006 FSRa KRJ GP 19/23
31.10.2006 Hallapuro KRJ Int I 32/40
31.10.2006 Hallapuro KRJ GP 29/40
1.11.2006 KK Kimakka KRJ GP 23/53
1.11.2006 Stuteri Ekollon KRJ Int I 24/26
1.11.2006 Stuteri Ekollon KRJ Int II 11/30
2.11.2006 Te Adoro Estate KRJ Va A 5/39
2.11.2006 Te Adoro Estate KRJ Int I 21/39
5.11.2006 Tienristeys KRJ Va A 5/56
5.11.2006 Tienristeys KRJ Int I 9/46
8.11.2006 Te Adoro Estate KRJ Va A 34/48
8.11.2006 Te Adoro Estate KRJ Int I 4/50
9.11.2006 Shadow KRJ Int I 14/38
9.11.2006 Shadow KRJ GP 20/26
11.11.2006 Pampulan ratsu- ravitalli KRJ Int I 15/34
13.11.2006 Evergrey KRJ Int I 24/90
13.11.2006 Evergrey KRJ Kür GP 21/51
15.11.2006 Romulus KRJ Prix de Romulus (Int I-II) 11/42
15.11.2006 Romulus KRJ GP 37/41
15.11.2006 Te Adoro Estate KRJ Int I 15/50
18.11.2006 5th Avenue KRJ Int II 6/25
19.11.2006 Crobblegrogue's Manison KRJ Va A 50/55
22.11.2006 Double Trouble KRJ Int I 3/33
23.11.2006 Le Château d'Escaillon KRJ GP 5/27
26.11.2006 Koivupiha KRJ Int I 25/35
26.11.2006 Koivupiha KRJ Int II 5/24
30.11.2006 Nelda Warmbloods KRJ Int II 39/50
30.11.2006 Nelda Warmbloods KRJ GP 26/50
30.11.2006 PT Summer Land KRJ Int I 12/50
2.12.2006 Akura Warmbloods KRJ GP 8/41
5.12.2006 Almaz Warmbloods KRJ GP 33/50
5.12.2006 Almaz Warmbloods KRJ Kür: GP 26/47
11.12.2006 Vintage Chick KRJ Int II 4/60
11.12.2006 Poukama KRJ Int II 4/41
11.12.2006 Romulus KRJ GP 29/30
13.12.2006 CRI & Aatteen Kartano KRJ GP 4/46
13.12.2006 FSRa KRJ GP 2/50
16.12.2006 Rusina KRJ GP 6/48
16.12.2006 Evergrey KRJ Kür: Prix St. Georges 49/55
16.12.2006 Evergrey KRJ Kür: Int I 14/63
20.12.2006 Wilton Warmbloods KRJ Int II 37/40
20.12.2006 Wilton Warmbloods KRJ GP 36/40
28.12.2006 Blindon KRJ GP 21/42
29.12.2006 Mosswood & LCE KRJ Prix de LCE (Int I - Int II) 32/60
29.12.2006 Mosswood & LCE KRJ GP 20/60
31.12.2006 Evergrey KRJ Kür: Int I 8/33
31.12.2006 Kaukainen KRJ Int I 38/50
1.1.2007 Storm Blade KRJ Int I 16/40
1.1.2007 NK-Riders KRJ GP 31/47
3.1.2007 Pärlemor KRJ GP 32/52
14.1.2007 Toyala KRJ Kür GP 39/40
17.1.2007 WWR KRJ Va A 10/21
18.1.2007 LAC KRJ GP 5/50
27.1.2007 Te Adoro Estate KRJ Int I 24/50
28.1.2007 Kisakeskus S´inquiéter KRJ Va A 12/40
2.2.2007 Stallion Hill KRJ Va A 38/46
8.2.2007 Etna KRJ Va A 5/30
25.9.2007 Romulus Syyskuun KRJ-Cup Int 1/166
7.10.2007 WWR KRJ Va A 2/11
10.10.2007 Mörkövaara KRJ GP 2/20
14.10.2007 FSRa KRJ KN Special 2/64
14.10.2007 FSRa KRJ He A 6/73
16.10.2007 FSRa KRJ He A 7/73
22.10.2007 Kuulto KRJ Va B 4/36
22.10.2007 Nerian KRJ He B 1/40


MEJ Kisat (15 starttia)

Pvm. Paikka Laji / Jaos Luokka Sijoitus
25.6.2006 Cranberry Ponies MEJ Cup 100-110cm 71/76
25.6.2006 Cranberry Ponies MEJ Cup 110-120cm 18/57
5.7.2006 Sárga MEJ 80-90cm 12/32
5.7.2006 Sárga MEJ 100cm 2/21
16.7.2006 Kipitys MEJ 100cm 13/19
16.7.2006 Kipitys MEJ 110cm 15/15
26.7.2006 Manala MEJ 30-70cm 4/21
10.9.2006 Sárga MEJ Syyskisat 80-90cm 12/62
10.9.2006 Sárga MEJ Syyskisat 90-100cm 15/39
14.9.2006 VMR MEJ Suurkisat 80-90cm 19/33
14.9.2006 VMR MEJ Suurkisat 90-100cm 22/27
15.9.2006 VMR MEJ 70-80cm 13/23
16.9.2006 Mirraberg MEJ 70cm 2/10
16.9.2006 Mirraberg MEJ 80cm 1/5
11.10.2006 KK Vajoama MEJ 70cm 13/32